Thummerer bor

Thummerer bor

 

A Thummerer borászat a magyar borvidékek egyik jelentős képviselője, amely a világviszonylatban is elismert borokat készít. A családi vállalkozás a 19. században alakult és az évek során számos elismerést és díjat gyűjtött be a kiváló minőségű boraiért.

thummerer

chardonnay

voros-cuvee

A Thummerer borászat a szőlőtermesztésre és a borászatra egyaránt nagy hangsúlyt fektet. A szőlőültetvények a legjobb termőhelyeken találhatók a felső-magyarországi régióban, ahol a kedvező éghajlati és talajadottságok lehetővé teszik a minőségi szőlőtermesztést. A borászat szigorú minőségellenőrzési folyamatokat alkalmaz, hogy biztosítsa a kiváló minőségű alapanyagokat a borokhoz.

00766.jpg

A Thummerer borok palettáján számos különleges és karakteres bor található. A vörösborok, fehérborok, rozé borok és a pezsgők is megtalálhatók. Az egyedi szőlőfajták és a különleges pinceérettség jellemzi a Thummerer borait, amelyek gazdag ízvilággal és komplex aromákkal rendelkeznek.

A Thummerer borászat kínálata időről időre változhat a termékek évjárata és a borászati ​​újítások függvényében. A legfrissebb kínálat és a borászat aktuális kínálata érdemes figyelni a weboldalukon vagy a közösségi média platformjaikon.

A Thummerer borászat hosszú és büszke múltra tekint vissza a magyar borkultúrában. A hazai családi vállalkozás és Thummerer János alapított 1984-ben, az évek során kiemelkedő helyet foglalt el a nemzetközi nemzetközi borpiacokon.

A borászat a felső-magyarországi régióban, Eger környékén található, ahol a terroir adottságai kiváló minőségű szőlőtermesztést tesznek lehetővé. A Thummerer borászat saját szőlőterületeken gazdálkodik, ahol a hagyományos szőlőfajták mellett újabb, nemzetközileg is elismert szőlőfajtákat is termesztenek. Ez lehetővé teszi a változatos borválaszték kialakítását és a különböző ízvilágú borok készítését.

A Thummerer borok a hagyományos és modern borkészítési technikák kombinációjával születnek meg. A borászat célja, hogy a természetes alapanyagokból kiemelkedő minőségű borokat készítsen, hogy hűen tükrözik a terroir sajátosságait és a szőlőfajták karakterét. A borászatban odafigyelnek a kíméletes préselésre, a hosszú érlelésre és az optimális palackozási időpontra, hogy a borok tökéletesen kifejezzék azokat az íz- és illatjegyeket, amiért olyan népszerűek.

A Thummerer borokat különböző eseményeken és versenyeken is elismerik. A borászat számos díjat és elismerést kapott, a borok minőségét és kiemelkedő teljesítményét igazolják. Ezért a Thummerer borokat érdemes kipróbálni, ha szeretett a minőségi, ízgazdag és karakteres borokat.

A Thummerer borászat a pincelátások és borkóstolók szerelmeseinek is kiváló célpont lehet. A vendégek betekintést nyerhetnek a borászat munkájába, a szőlőültetvényekbe és a pinceéletbe. Szakértők vezetésével megismerhetik a borok elkészítésének folyamatát és részt vehetnek borkóstolókon, ahol a Thummerer borokat élvezhetik.

Összességében a Thummerer borászat kiváló választás azoknak, akik minőségi, karakteres és elismert magyar borokat szeretnének fogyasztani. A borászat elkötelezett a minőség iránt és arra, hogy a legjobb borokat készítse termőhely adottságait használja fel.

 

1. kapcsolat

2. thummerer

3. trefli