Miért van az Apple IPhone-nak előnye versenytársaival szemben?

Miért van az Apple IPhone-nak előnye versenytársaival szemben?

 

Az új technológiával együtt jár az új készségek elsajátításának lehetősége és szükségessége is. Egy iPhone sokkal könnyebbé és szórakoztatóbbá teheti az életedet, de csak akkor, ha tudod, hogyan kell használni. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány tippet és tanácsot, amelyek segítenek abban, hogy te az iPhone mestere legyél.

 

Ne tölts túl sok alkalmazást az IPhone-odra. Sok jól átgondolt alkalmazás van, amelyek kellemesebbé tehetik az életedet, és segíthetnek a dolgok elvégzésében. Sok olyan alkalmazás is van, amely a virtuális hely pazarlása, és később csak törölni kell.

 

Az Apple szuper egyszerűvé tette a szavak definícióinak beszerzését. Amikor meglátsz egy szót, aminek szeretnéd megkapni a definícióját, akár egy e-mailben, akár egy szöveges üzenetben, akár az interneten, egy-két másodpercig rá kell nyomnod a szóra, és megjelenik egy kis felugró ablak, ahol kiválaszthatod a definíciót.

 

Van egy üzeneted, amit szeretnél valakinek elküldeni? Így kapcsolhatod be a Caps Lockot az iPhone-odon. Csak annyit kell tenned, hogy kétszer megérinted a Shift billentyűt. Ha vissza akarsz térni a kisbetűkre, koppints újra kétszer a Shift billentyűre, és minden visszatér a normál állapotba.

 

Az iPhone-on nem kell a mondat végét követően a Shift billentyűt megnyomni. A telefon automatikusan nagybetűt használ a következő szóhoz, amely a befejező írásjel utáni szóköz után következik. Ezt a funkciót felülbírálhatod a Beállítások menüpontban, az Általános menüpontban, majd a Billentyűzet menüpontban. Keresd meg az Automatikus nagybetűs írásmódot, és kapcsold ki.

 

Van egy igazán ügyes trükk, amivel az iPhone fülhallgatóval könnyedén kezelheted a hívásaidat. A szájrész tulajdonképpen egy másik gombként is funkcionál. Ha a fülhallgatót használod, és hívást fogadsz, csak csípd meg a gombot. Ezzel válaszolhatsz a hívásra. Ha a gombra kattintasz, a hívót a hangpostádra küldheted.

 

A legtöbb iPhone-felhasználó teljes mértékben kihasználja a telefon beépített kameráját. Egy hosszú fotózás után azonban a fényképezőgép tekercsében lévő pillanatképek átválogatása nehézkes lehet. Az iPhone beépített albumtartománnyal rendelkezik, amely segít a fényképek egyszerű rendszerezésében, és megkönnyíti azok megtalálását. Ez nagy segítségedre lesz, amikor meg kell találnod egy adott fotót.

 

Vannak olyan időzítések, amikor az iPhone-nak problémája lehet egy alkalmazással, mint bármelyik számítógépnek. Ez könnyen megoldható az erőszakos kilépéssel. Ehhez a telefonon nyomd meg és tartsd lenyomva a Home gombot körülbelül hat másodpercig. Ennek hatására gyorsan kilép a problémás alkalmazásból.

 

Fontos e-mailt kell megjelölnöd későbbre? Koppints rá, és válaszd az "olvashatatlannak jelölés" lehetőséget. Ez az e-mail ezután új üzenetként fog megjelenni. Ez egy jó módja annak, hogy emlékeztesd magad arra, hogy újra megnézz egy e-mailt, például, ha később le kell töltened egy csatolt fájlt vagy fel kell hívnod egy telefonszámot.

 

Menj gyorsan a kamerához, ha a telefonod le van zárva. Egy jó fotózási lehetőség egy szívdobbanásnyi idő alatt jöhet és mehet el. Ahhoz, hogy ne maradj le egy ilyen lehetőségről, elég, ha két gyors koppintással megnyomod iPhone-od home gombját. Ennek hatására azonnal megjelenik a kamera vagy annak ikonja.

 

Ahogyan a cikk bevezetőjében is elhangzott, az iPhone birtoklása jobbá teheti a mindennapi életedet, ha tudod, hogyan használd a lehető legteljesebb mértékben. Használd a fenti cikkben található tanácsokat és tippeket, hogy a legtöbbet hozhasd ki az iPhone-odból.

kerek ablak, panel ablakcsere ár, ketszarnyu ajto, nyílászáró csere ár, beltéri műanyag ajtók, 180x210 erkélyajtó, panel ablak csere, ketszarnyu bejarati ajto, kétszárnyú ajtó

 

1. kerek ablak

3. ketszarnyu ajto

4. nyílászáró csere ár

5. beltéri műanyag ajtók

6. 180x210 erkélyajtó

7. panel ablak csere

8. ketszarnyu bejarati ajto

9. kétszárnyú ajtó

kerek ablak, panel ablakcsere ár, ketszarnyu ajto, nyílászáró csere ár, beltéri műanyag ajtók, 180x210 erkélyajtó, panel ablak csere, ketszarnyu bejarati ajto, kétszárnyú ajtó