Autóbiztosítási tippek a bérautó-használók számára

Autóbiztosítási tippek a bérautó-használók számára

 

Az autó birtoklása és megfelelő gondozása a felelősségteljes felnőtté válás része. Tehát akár tinédzser, aki most kezd vezetni, akár régi profi a volán mögött, az egyetlen dolog, amire mindennél nagyobb szüksége van, az egy nagyszerű biztosítási csomag. Íme, néhány jó biztosítási tipp, amit hasznosíthat.

Ügyeljen arra, hogy tiszta legyen a vezetési múltja. Jelentősen többet kell fizetnie az autóbiztosításért, ha közlekedési bírságok vagy balesetek szerepelnek a vezetési nyilvántartásában. Ha nem tudja elkerülni a balesetet vagy a vezetési idézést, nézze meg, hogy közlekedési iskolába megy-e, hogy megtisztítsa a rekordját és csökkentse a biztosítását.

Amikor vásárol autóbiztosítást, meg kell ismernie és meg kell értenie az összes lefedettségi típust a politika alatt, hogy tudja, hol van fedezve, és pontosan mit fizet. Az olyan dolgok, mint például a nem biztosított gépjárművezető védelme, például fedezi a sérüléseket, amelyeket Ön vagy az autójában lévő emberek kapnak. Ezt akkor használják, ha a másik járművezetőnek nincs biztosítása, vagy ha cserbenhagyásos gázolás történt.

Használja ki a lehető legtöbbet a biztosító társasága által kínált kedvezményeket. Ha új biztonsági eszközt szerez be, mindenképpen tájékoztassa erről biztosítási ügynökét. Könnyen lehet, hogy jogosult lesz kedvezményre. Ha részt vesz egy védekező vezetési tanfolyamon, feltétlenül tájékoztassa erről ügynökét. Ezzel pénzt takaríthat meg. Ha tanfolyamokon vesz részt, nézzen utána, hogy a gépjármű-felelősségbiztosító biztosít-e diákkedvezményt.

Az autóbiztosítások esetében minél alacsonyabb az önrész mértéke, annál többet kell zsebből fizetnie, ha balesetet szenved. Az autóbiztosításon való spórolás nagyszerű módja, ha magasabb önrészt választ. Ez azt jelenti, hogy a biztosítónak kevesebbet kell kifizetnie, ha Ön balesetet szenved, és így a havi díjai csökkennek.

Azzal, hogy riasztót, autós nyomkövetőt vagy más lopásgátlót szereltet fel az autójára, pénzt takaríthat meg a biztosításán. Az autó ellopásának lehetősége része a biztosítási árajánlatot meghatározó számításoknak. A lopásgátló rendszerrel való felszerelés azt jelenti, hogy autóját kisebb valószínűséggel lopják el, és az árajánlat ezt tükrözi.

A járműveire vonatkozó összes biztosítási kötvényt egyetlen kötvénybe kell összevonnia. Ezzel akár 10 százalékot is megtakaríthat a biztosítási díjakon. Emellett az összes számláját és papírmunkáját egyetlen kötvénybe olvasztja össze. Így sokkal könnyebb lesz a helyzet, ha valaha is kárigényt kell benyújtania, mivel csak egyetlen biztosítót és egyetlen kötvényszámot fog használni.

Annak érdekében, hogy csökkentse az autóbiztosítási kötvény költségeit, fontolja meg az évente megtett kilométerek korlátozását. Sok biztosító kínál kedvezményeket azoknak a biztosítottaknak, akik nem töltenek sok időt az úton. Fontos azonban, hogy a csökkentett futásteljesítményre vonatkozó állítások megtételekor őszintének kell lenni, mivel nem ritka, hogy a biztosítók bizonyítékot kérnek az Ön vezetési szokásairól, hogy igazolják az árcsökkentést.

Ha Ön házas, győződjön meg arról, hogy házastársa ugyanarra a gépjármű-felelősségbiztosítási szerződésre kötött-e szerződést. Sok gépjármű-biztosító kedvezményeket kínál a házasok számára. Ezzel sok pénzt takaríthat meg. A házasság bizonyos fokú stabilitást jelez, így a biztosító társaság szemében Ön megbízhatóbb sofőrré válik.

A fenti cikkben szereplő biztosítási tippek alkalmazásával Ön állást foglal, és meggátolja, hogy a biztosítótársaságok által ma felszámított túlzó díjakat fizesse. Ezek a tippek segítenek nagyot spórolni, ezért olvassa el őket figyelmesen, tanulja meg, majd alkalmazza őket, hogy nagy megtakarításokat tapasztaljon.

 

https://bit.ly/3494RcM

https://bit.ly/3qYEKP1

https://bit.ly/3tY21CD

https://bit.ly/3fSYtcr

https://bit.ly/3G0RcSC