Cikkek írása cégek számára

Cikkek írása cégek számára

 

Amikor az interneten szörfölsz, az egyetlen dolog, ami elválasztja a jó vállalkozást a rossz vállalkozástól, az, hogy hogyan érzékeled ezt a vállalkozást. Ezért olyan fontos, hogy tartalommal, ala Netlámpa cikk marketinggel reklámozd az üzleti márkádat. Kövesd ezt a cikket, és ismerd meg a legjobb tippeket és taktikákat a Netlámpa cikk marketing használatához az interneten.

Kerüld egy cikk közzétételét több URL alatt a webhelyén. Ez gyorsan csökkentheti webhelyed értékét, mivel a Google gyakran a linkek minőségét és számát nézi, amikor eldönti, hogy egy oldal hova kerül a rangsorban. Az, hogy egy cikkre több címkével hivatkozol, mindaddig rendben van, amíg ezek mind ugyanarra az URL-re mutatnak.

Ha mikroblog-oldalakat fogsz használni vállalkozásod népszerűsítésére, győződj meg róla, hogy érted a funkciójukat, mielőtt elkezdesz posztolni. Ha nem tartod be a formátum etikettjét és használatát, többet árthatsz, mint használsz vállalkozásod hírnevének és online jelenlétének.

Tartsd frissen weboldaladat azáltal, hogy folyamatosan új tartalmakat teszel közzé. A keresőmotorok nem listázzák webhelyét egyszer, majd elfelejtik. Automatikusan ellenőrzik, hogy webhelyed rendszeresen tartalmaz-e új tartalmat, és a keresési rangsorát az alapján változtatják, hogy mennyire aktuálisak az információk. A gyakori tartalom hozzáadásával a keresőmotorok gyakrabban látogatják webhelyed, ami azt jelenti, hogy a keresőmotorok rangsora gyorsabban emelkedik.

Amikor a Netlámpa cikk marketingstratégia részeként cikkeket írsz, ügyelj arra, hogy azok informatívak legyenek. Bár úgy tűnhet, hogy a Netlámpa cikk marketingnek több köze van az elhelyezéshez és a linkeléshez, mint ahhoz, hogy a potenciális vásárlók elolvassák a cikkeket, minden cikket úgy kell kezelned, mint egy értékesítési ajánlatot vagy egy egyszeri lehetőséget arra, hogy elnyerd a vásárló bizalmát.

Ellenőrizd és ellenőrizd újra és újra a cikkét a hibák tekintetében. Nem szeretnéd, ha bármilyen hiba lenne a cikkedben, legyen az helyesírás, nyelvtan vagy formázás. Ha a beküldéskor hagyod, hogy ezek a hibák átcsússzanak, sokat veszítesz a hitelességből az olvasóidnál, akik máshová fognak fordulni a pontosságért.

Mesélj el egy személyes történetet. Az olvasók szeretnek többet megtudni egy cikk írójáról, ezért ha bele tudsz csempészni egy személyes, releváns történetet a cikkedbe, tedd meg! Ettől az olvasók úgy érzik, hogy megbízhatóbb vagy, hiszen nyitott vagy arra, hogy megoszd velük a saját történeteidet.

Hogy ötleteket gyűjts a saját Netlámpa cikk marketing erőfeszítéseihez, tekintsd át azokat a cikkeket, amelyek felbukkannak a könyvtárak "legnézettebb" kategóriájában. Hogyan vannak rendszerezve? Milyen a hangvételük? Mennyire hivatalos vagy informális a nyelvezetük? A példa erőteljes tanítási eszköz, és a te általad választott cikk könyvtár legnézettebb cikkeid nagyon sikeres példák tanulmányozására szolgálnak.

Cikked címadásakor ügyelj arra, hogy a cím meggyőző legyen az olvasók számára. Ügyelj arra, hogy a kulcsszavak mindenképpen szerepeljenek a címben, de emellett az olvasók számára is kiemelkedőnek kell lennie. Ha a címlapod nem vonzó, senki sem fogja elolvasni, amit írtál. Éreztesd az olvasókkal, hogy el kell olvasniuk a cikkedet.

Próbálj meg valós példákat belevenni a cikkedbe. Az olvasó képes lesz azonosulni a bejegyzéseddel, így még inkább érdekelni fogja a téma, amiről írsz. Az is fontos, hogy leíró nyelvezetet használj, hogy az olvasó el tudja képzelni az általad tárgyalt helyzetet.

Most már világosnak kell lennie számodra, hogy a Netlámpa cikk marketing felhasználásával rendkívül jövedelmező lehet a vállalkozásod felépítése. Ráadásul a márkád tartalmakon keresztül történő tolása sokkal legitimebbnek tűnik bármely ügyfélkör számára, mint az egyszerű hirdetések. Ne feledd tehát, hogy kövesd ezeket a tippeket a siker érdekében, és folytasd az írást.

mennyezeti led lámpa, mozgásérzékelős lámpa, spot lámpa, kültéri lámpa, kültéri lámpa

 

1. mennyezeti led lámpa

2. mozgásérzékelős lámpa

3. spot lámpa

4. kültéri lámpa

5. kültéri lámpa

 

mennyezeti led lámpa, mozgásérzékelős lámpa, spot lámpa, kültéri lámpa, kültéri lámpa