Megfelelő otthoni biztonsági lehetőségek az Ön otthona és családja számára!

Megfelelő otthoni biztonsági lehetőségek az Ön otthona és családja számára!

 

Soha nem egyszerű folyamat felkérni valakit, hogy munkát végezzen Önnek. Ez különösen igaz akkor, amikor egy új biztonsági céget keres. A következő tippek segítenek tippeket adni, aki elvégzi a munkát anélkül, hogy bármilyen típusú komplikáció lenne.

 

Ha távol lesz otthonától, fontos, hogy az otthona úgy nézett ki, hogy lakott, amíg Ön távol van. Néhány olcsó konnektor-időzítőbe való befektetés lehetővé teheti, hogy beállítsa a lámpákat, hogy előre meghatározott időpontokban kapcsoljanak be és ki. Ez segíthet azt az illúziót kelteni, hogy otthon van, és elriasztja a tolvajokat.

 

Fontolja meg egy pótkulcs elrejtését a kutyanyakörvén. Ha vannak olyan kutyái, amelyek szabadon kijárhatnak az udvarra, próbálja meg a kulcsot biztonságosan az egyikük nyakörvének belső oldalára ragasztani. Így a kulcs elérhetővé válik, ha kizárná magát, miközben otthona biztonságban marad. Ha több kutyája van, válassza azt a kutyát, amelyik a legkevésbé barátságos az idegenekkel.

 

Ha van garázsa, ne felejtse el azt is biztosítani. Sokan aggódnak amiatt, hogy a garázsukba behatoló emberek bejutnak az otthonukba. Szerezzen be egy C-kapcsot a garázskapu rögzítéséhez, ha az sínre van szerelve.

 

Ha tűzifát kell tárolnia, tartsa azt legalább 30 méterre az otthonától. Ez egy éghető tárgy, amely komoly károkat okozhat otthonában, ha kigyullad. Vásároljon egy fészert, vagy különítsen el egy részt a hátsó udvarában minden olyan tárgy számára, amelyet tárolnia kell, és amely megfelel ennek a leírásnak.

 

Fontos, hogy aktiválja biztonsági rendszerét, amikor távol lesz, vagy éjszára is. Ha esetleg elaludna és elfelejtené beállítani a rendszert, az használhatatlan. Ha Ön olyan valaki, aki gyakran szórakozott, vagy akinek gondot okoz a dolgok megjegyzése, vegye fel a rendszer aktiválását a fontos megjegyzendő dolgok listájára.

 

Ha udvari munkákat vagy javításokat végez otthonának külső részén, győződjön meg róla, hogy a létrákat és a szerszámokat elrakja, amikor végzett. Ha kint tartja a létrákat, a tolvajok könnyen felmászhatnak rajtuk, hogy bejussanak otthonába. Ugyanakkor szerszámokkal, például kalapáccsal betörhetik az ablakokat.

 

A legjobb módja annak, hogy otthona foglaltnak tűnjön, amíg Ön távol van, ha egy házvezetőt bíz meg azzal, hogy vigyázzon otthonára. De ha házvezető nem áll rendelkezésre, növelheti otthona biztonságát azzal, hogy időzítőket szerel fel a belső világításra. Használja az időzítőket, hogy a világítás természetesnek tűnjön, azáltal, hogy minden helyiségben felszereli őket, és változtatja a be- és kikapcsolási időt.

 

 

 

Hagyja zárva a garázsajtót, még akkor is, ha otthon van. A garázs könnyű bejutást biztosít az otthonába. Sokan értékes dolgokat is tárolnak ebben a helyiségben, ami vonzóvá teszi azt a betörők számára. Ezért csukja be, amikor nem tartózkodik kint az udvaron. Jobb félni, mint megijedni.

 

Ha az otthona körül bármelyik hely sötét, szereljen oda mozgásérzékelőt vagy infravörös fényérzékelőt. Ezt csak akkor kapcsolja be, ha valaki ott ólálkodik, így pénzt takaríthat meg az áramköltségen, miközben meghiúsíthat bárkit, aki esetleg ki akarja lesni az otthonát. Senki sem fog kirabolni egy jól megvilágított otthont!

 

 Remélhetőleg ez a cikk segített abban, hogy az egész folyamat egyszerű legyen az Ön számára. Ha még mindig nem biztos abban, hogy mit kell tennie, olvassa el újra ezt a cikket, és folytassa a további kutatást.

 

1. https://bit.ly/3kFQ0eI

2. https://bit.ly/3yGf9ed

3. https://bit.ly/3mVkITL

4. https://bit.ly/3yy3iip

5. https://bit.ly/3t6DKb3