Vásárlás autóra? Használható tippek

Vásárlás autóra? Használható tippek

 

Az autóvásárlás rettegést okozhat a szívében. Emlékeztetheti Önt olyan korábbi időkre, amikor az eladó kihasználta Önt. Állítsa le az őrültséget, és olvassa el ezt a cikket, mivel az itt található tanácsok megóvja Önt a tétel legfejlettebb autójátékosok értékesítési pontjaitól is.

Mindig kérdezze meg az eladót, hogy hajlandóak-e tesztvezetést csinálni. Noha egyes magánértékesítők nem kínálnak lehetőséget esélyes tesztvezetésre, sokan ezt teszik. Meg kell próbálnia olyan dolgot csinálni, aki lehetővé teszi, hogy megnézze az autó működését.

Ha használt autók piacán van, akkor mindig meg kell kapnia a CarFax jelentést. A CarFax jelentés tudatja Önnel, hogy az autó balesetben volt-e. Ha az autó balesetben volt, akkor valószínűleg tovább akarja keresni, és nem vásárolja meg azt.

Ahelyett, hogy vadonatúj autót vásárolna, vásároljon egy egyszerűen használt autót, amely csak néhány évvel ezelőtt van. Sok autó átruházható jótállással rendelkezik, amelyek három évig vagy 36 000 mérföldig tartanak. Jelentős összeget takaríthat meg az új vásárlás során, és a garancia mintegy első évre nyugalmat biztosít.

Soha nem szabad fizetnie az autó teljes matrica árát. A kereskedő nem számít arra, hogy megkapja a kért árat. Ha úgy érzi, hogy tárgyalási képességei nem megfelelőek, vedd magaddal egy barátot vagy családtagot, aki különleges tehetséggel rendelkezik. A márkakereskedésbe való belépés előtt ismerje meg az ésszerűen költhető összeget, valamint a valós piaci értéket.

Hozz magaddal egy barátot, hogy megvásárolja autóját. Segíthetnek a helyzet felismerésében, és kitölthetik azokat a hiányosságokat, amelyek nem az Ön erősségei. Ez a személy lehet házastárs, szülő vagy akár barát.

Soha ne öltözködjön autókereskedésbe. Nehezebb lesz üzletet megkötni, és meggyőzni valakit, hogy megérdemel egy jobb árat a járműre, ha drága ruhában terítik. Miközben tiszta és tiszta akar lenni, ne viseljen semmit, ami jobban kinéz, mint te.

Ha attól tart, hogy ellenáll az erős fegyverrel történő értékesítési taktikának, vegye be barátját a vásárlási útjára. Valószínűbb, ha emlékeztet arra, hogy felteszi a megfelelő kérdéseket és tárgyalja a legjobb árat, ha van biztonsági másolat. Mielőtt elkezdené a kereskedést, beszéljen barátaival vagy családtagjaival költségvetéséről és igényeiről.

Ha autójával kereskedik, vigye el a részletboltba, és tisztítsa meg a kárpitokat és a szőnyegeket, valamint mossa és viaszolja. Ha ezt egy dolgot elvégzi, akkor több száz dollár vagy annál magasabb nettó árbevételt generálhat Önnek a tiszta autóhoz képest.

Tervezze meg, hogy autóját a hónap végén vásárolja meg. Az eladók általában kvótákkal rendelkeznek, hogy a hónap végén megfeleljenek. A hónap végén valószínűleg még nem teljesültek a kvóták, és az alulteljesítő értékesítők szívesen fognak tárgyalni.

Hozz magával valakit. Ez a személy segíthet bármilyen érzelmi döntés meghozatalában. Vegye ki magával, amikor próbálkozik, és kérje meg, hogy mondja el véleményét az esetleges negatívumokról.

Lát? Ez az egyszerű, könnyen követhető tanácsadási útmutató megadja az erőt, amikor legközelebb egy autóval tárgyal. Nyomtassa ki és tanulmányozza, miközben felkészül a nagy napra. Biztos vagyok benne, hogy miután új autóját birtokolja, bizalommal fog beszélni barátaival arról, hogy mennyit kapsz.