Webdizájn-tippek, amelyekről tudnia kell

Webdizájn-tippek, amelyekről tudnia kell

 

Lehet, hogy minden mester a webdizájnhoz kapcsolódóan, de webhelye továbbra is részesülhet az alapok előnyeiből. Ez nehéz lehet, ha nagyon sok helyen található. Soha ne félj, ezt a cikket azért írták, hogy segítsen. Az alábbiakban megjelenő tippek ötleteket adnak webhelyéhez, amelyek segítik a résed tetejére emelni!

Fontos, hogy adjon meg egy címkecímkét, amely nagyon észrevehető lesz a webhelyén. A címke jelmondata vagy valamilyen nyilatkozat lesz az üzleti fókuszról. Ez lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan felismerjék, hogy az Ön webhelye rendelkezik-e a keresés szempontjából releváns információkkal.

Ellenőrizze az oldalait, hogy nem találtak-e hivatkozásokat. A hivatkozásra kattintást követő hibalap nagyon bosszantó az oldal látogatói számára. Magad ellenőrizheti a megszakadt hivatkozásokat, vagy kaphat egy programot, amely beolvassa és jelentést készít az Ön számára a megszakadt hivatkozásokról.

Használjon ALT-címkéket, amikor csak lehetséges. Ezek a hasznos címkék leírják a képet a néző számára, segítve a látássérülteket, valamint azokat, akik képek nélkül szeretnének böngészni. Kiegészítő bónuszként néhány keresőmotor beilleszti ezeket a címkéket rangsorba, így ezek használatával fellendülhet.

A weblapok gyors betöltésének elősegítéséhez tömörítse a weboldal összes képét. Ha vannak tömörített képek, akkor az oldalak sokkal gyorsabban töltődnek be. Semmi sem frusztrálja a nézőket, mint arra várni, hogy egy 250K-os grafika betöltődjön, amikor valójában csak 20K-os lehet.

Annak érdekében, hogy a webhely látogatói megkereshessék az otthoni útjukat a webhelyén, mindig helyezze el a honlapjára mutató linket a webhely minden oldalán. A látható honlap-link segítségével az olvasó könnyen visszajuthat a kiindulási ponthoz. Ha nincs honlapja link, akkor a látogatók frusztrálhatnak, és teljesen elhagyhatják webhelyét.

Fontolja meg egy ingyenes szoftvercsomagot webhelyének felállításakor. Sok felhasználó úgy gondolja, hogy drága alkalmazásokat kell vásárolni, de sok ingyenes program áll rendelkezésre, hogy segítsen. Az alapvető internetes keresésnek számos ingyenes tervező programot kell készítenie, amelyek közül választhat.

Képek hozzáadásakor használja az ALT címkéket. Ezek a címkék nagyon fontosak a fogyatékossággal élő célcsoport számára. Ha a képek linkek, akkor az ALT-címkék szintén leírhatják a link viselkedését. Az ALT-címkék segítik a képeket a keresőmotorok rangsorolásában.

Szervezze meg a linkeket, és ne kerüljön túl sok linket a webhely egyik területére. Ez megtévesztheti a látogatókat, és elhagyhatja webhelyét. Ha sok alacsony és közepes jelentőségű link van, emuláld a sok blogban látható "blogroll-okat", és dobd el őket az oldal jobb oldalán található oszlopba.

A webdizájn tapasztalatától függetlenül mindig szem előtt kell tartania az alapokat. Különböző helyek találhatók az alapvető információk megtalálásához, amelyek nehézségeket okozhatnak a szükséges információk megtalálásában. A fenti cikknek tanácsokat kellett adnia neked a nagyszerű webhelyek létrehozásához.

bihardancsháza, fulókércs, kárpittisztítás otthon, chiptuning miskolc, siklósnagyfalu, csonka vers tab, konténer rendelés esztergom

bihardancsháza fulókércs kárpittisztítás otthon chiptuning miskolc siklósnagyfalu csonka vers tab konténer rendelés esztergombihardancsháza, fulókércs, kárpittisztítás otthon, chiptuning miskolc, siklósnagyfalu, csonka vers tab, konténer rendelés esztergom